Laden...

ICT Specialist

Alles voor een goede internetverbinding. Wifi en netwerk specialist regio Turnhout.

Wifi & Netwerk

Beveiliging

Andere & Support

Forta Services is gespecialiseerd in wifi & netwerken in de regio: Turnhout, Arendonk, Beerse, Gierle, Kasterlee, Lichtaart, Lille, Merksplas, Oud-Turnhout, Ravels, Retie, Vosselaar.

ICT Specialist

Wifi & Netwerk

Vroeger was het ondenkbaar maar vandaag de dag kan geen enkel bedrijf nog zonder Internet. Dit hangt altijd samen met een intern bedrijfsnetwerk, bekabeld maar natuurlijk ook draadloos. Veiligheid van eigen apparatuur en data is cruciaal om een KMO draaiende te houden.

ICT Specialist

Beveiliging

Een belangrijk punt dat dikwijls over het hoofd gezien wordt, is beveiliging van het internetverkeer om virussen en ransomware tegen te houden. Dat kan op verschillende niveau's, van computer tot wifi tot firewall.

ICT Specialist

Andere & Support

Regelmatige backups van data kunnen ingeval van hardware- of softwareproblemen onderbrekingen in bestellingen en verkoop aanzienlijk verkorten zodat u uw klanten kan blijven bedienen. Dit kan bvb naar een NAS, maar nog beter naar de Cloud.

Nog vragen?

Forta Services is gespecialiseerd in ICT ondersteuning in de regio: Turnhout, Arendonk, Beerse, Gierle, Kasterlee, Lichtaart, Lille, Merksplas, Oud-Turnhout, Ravels, Retie, Vosselaar.